Meer grip op jouw buitendienst

Onleesbare werkbonnen en vergeten notities zijn verleden tijd. Met DataDossier creëer jij eenvoudig een digitale werkbon en houd je gemaakte werkuren, kilometers en de gebruikte materialen gemakkelijk bij.

Inzage in werkbonnen op afstand

Grip op processen

Waardevolle inzichten

Digitale werkbon - monteur

Dubbele handelingen zijn onnodig

Heeft jouw organisatie een buitendienst en maak je altijd gebruik van een papieren werkbonnen? DataDossier lost dit eenvoudig voor je op. Met tools als een urenregistratie, projectbeheer en planning bespaar je veel tijd en geld.

Online werken

Controle op afstand

Met een digitale werkbon is jouw buitendienst altijd goed geïnformeerd over de klant en de uit te voeren werkzaamheden. Zodra de registratie van de bron heeft plaatsgevonden, is deze direct inzichtelijk in de backoffice. De backoffice kan zo direct aan de slag met de administratieve afhandeling. Wachten totdat alle werkbonnen op kantoor zijn is daarmee overbodig. 

Digitale werkbonnen altijd en overal beschikbaar

DataDossier maakt het mogelijk dat jij altijd en overal kunt inloggen. Zo heb je alle openstaande taken bij de hand en kun je direct de status van een werkbon bekijken. Werk samen met alle betrokken partijen en geef jouw opdrachtgevers inzicht in de taken.

Onderhoud warmtepomp formulier

Handige functies

De planner kan eenvoudig nieuwe taken toewijzen aan een buitendienstmedewerker. Deze ontvangt een notificatie en kan de nieuwe taak op ieder gewenst moment inzien en in actie komen.

Werknemers kunnen eenvoudig foto’s toevoegen aan een digitale werkbon om zo direct te communiceren.

De medewerker kan een aankomsttijd en vertrektijd registreren. De digitale werkbon rekent vervolgens zelf de bestede tijd uit. Transparant en inzichtelijk voor management.

Alle verbruikte artikelen en materieel voeg je eenvoudig toe aan de digitale werkbon. DataDossier houdt alles digitaal bij in één overzicht. Zo bespaar je veel tijd op het administratieve werk.

Aan een digitale werkbon kunnen allerlei documenten worden gekoppeld. Hiermee heeft de buitendienstmedewerker alle kennis binnen handbereik. Denk aan gebruikers- of montagehandleidingen, maar ook aan speciale klantinstructies of gebouwentoegangsbeheer.

featured

Waarom kiezen voor
DataDossier digitale werkbon

Tijd icoon

Bespaar tijd

Efficiënter werken door werkbonnen direct via je smartphone in te vullen in plaats van op papier.

Data aan de bron

Online portaal voor klanten

Het is mogelijk om klanten toegang te geven tot een portaal. Hierin zien zij de verschillende werkbonnen en de status van de meldingen.

No code platform

Uitbreidbaar platform

Voeg nieuwe features toe aan je applicatie en/of koppel je digitale werkbon met externe systemen.

DataBase

Alle data vastleggen

Voorkom frustraties door alle foto’s, handleidingen, en overige documenten in een werkbon vast te leggen. Hierdoor is alle informatie altijd binnen handbereik 

Workflow icoon

Optimale bijsturing

Monteurs staan continu in contact met de backoffice. Loopt een afspraak uit, dan kunnen afspraken eenvoudig aan een collega worden overgedragen.

technische ondersteuning

Technische ondersteuning

Onze experts helpen jou graag met het inrichten van de processen. Zo kan jij razendsnel aan de slag kan met het creëren van digitale werkbonnen.

Wat ondernemers zeggen

Ontdek onze no-code oplossing voor
een succesvolle digitale transformatie

Zoek je toch een andere module?

Servicedesk module

Servicedesk

Manage jouw servicedesk maximaal door alle meldingen en supportvragen op één plek te structureren.

CRM module

CRM

Beheer je relaties in één overzicht. Registreer contactmomenten, afspraken en deel offertes met jouw team.

HRM module

HRM

Automatiseer alle HR-processen en verminder de administratie voor meer grip op jouw organisatie.