ISMS software

Een ISMS met eindeloze mogelijkheden

Het meest flexibele managementsysteem om controle te krijgen over je informatiebeveiliging.

ISMS

Verbeter de informatieveiligheid

Cyberaanvallen en datalekken zijn tegenwoordig de nummer één bedrijfsrisico. Informatieveiligheid is daarom voor iedere organisatie enorm belangrijk. De ISMS-module van DataDossier geeft je inzicht in kwetsbare punten in bedrijfsprocessen en helpt om de informatiebeveiliging en privacy op orde te krijgen.

ISMS afwijkingen

één centraal ISMS

Grip op alle risico's

Grip en sturing op de informatieveiligheid is belangrijk voor het succes van je organisatie. Met behulp van DataDossier ISMS ben je in staat om snel en flexibel de informatiebeveiliging conform ISO 27001 of NEN 7510 norm op te zetten. Zo ben je altijd In Control en blijf je compliant op wetgeving, procedures en richtlijnen. Bovendien helpt de software je om alles gestructureerd en centraal op te slaan, zodat je altijd over de juiste versie beschikt en onderhoud minder tijd kost.

templates

Richt het ISMS in zoals jij wilt

DataDossier neemt je veel werk uit handen bij het inrichten van een managementsysteem. Met behulp van slimme templates stel je eenvoudig de normenkaders in die van toepassing zijn op jouw organisatie. Dit scheelt veel tijd waardoor jouw ISMS in no-time is ingericht om direct aan de slag te gaan. De templates zijn compleet aanpasbaar naar jouw organisatie en branche.

ISMS templates

EFFICIËNT WERKEN

Geschikt voor alle gebruikelijke normen

De software ondersteunt alle gebruikelijke normen, zoals ISO, NEN en BIO. Door middel van slimme koppelingen tussen de normeisen en beschreven maatregelen in het handboek is de noodzakelijke verklaring van toepasselijkheid al grotendeels voor je ingericht. DataDossier ISMS zet het primaire proces van je organisatie centraal en de normen als het kader. Wijzigt het door jou gekozen normenkader of is er een nieuwe versie beschikbaar? Dan wordt dit automatisch geüpdatet binnen het systeem. 

Voor wie is DataDossier ISMS bedoeld?

De ISMS-module is speciaal ontwikkeld voor alle Privacy Officers, informatiebeveiligers, CISO’s, FG’ers en organisaties die werken met gevoelige informatie en deze willen beschermen tegen incidenten. Je kan zelf een managementsysteem inrichten met de gewenste modules en templates die van toepassing zijn binnen jouw organisatie.

Handige functies

Aan documenten en taken koppel je eenvoudig de juiste gebruiker. Wijzigt er iets dan stuurt DataDossier automatisch een update naar alle gebruikers die ermee van doen hebben. Iedere gebruiker heeft zijn of haar eigen startpagina met daarop alle relevante berichten, te ondernemen acties en snelkoppelingen.

Krijg real-time inzicht in de status van de beheersing op informatieveiligheid. Doordat je op basis van je functie alleen de benodigde informatie wordt getoond is er snel duidelijk op welke punten in de organisatie verbetering mogelijk is, zodat je met acties tijdig kan bijsturen.

DataDossier ISMS biedt vooraf, tijdens en na afloop van een incident de optimale ondersteuning. Leg de opgestelde procedures, incidenten en evaluaties veilig vast in jouw systeem.

Beheer je interne én externe audits met onze gebruiksvriendelijke ISMS module. Borg het hele proces van planning, uitvoering, rapportage, afhandeling en analyse om de essentiële verbetermogelijkheden in kaart te brengen.

featured

De voordelen van DataDossier ISMS

Tijd besparing

Een efficiëntere organisatie

Altijd de actuele informatie centraal op één plek, DataDossier ISMS vormt het hart van de organisatie.

technische ondersteuning

Technische ondersteuning

Onze experts helpen jou bij de inrichting van jouw gewenste ISMS-inrichting.

aanpasbare interface

Aanpasbare templates

Bedrijfsproces

Integratie met bedrijfsprocessen

 
Veiligheid

Geschikt voor elke branche

 
Toegankelijk op elk device

Overal toegankelijk

 

Wat ondernemers zeggen

Krijg meer grip en sturing op informatieveiligheid in jouw organisatie

Zoek je toch een andere module?

Door de kracht van DataDossier zijn modules zowel individueel als samen te gebruiken. Ontdek welke modules je nog meer kunt inzetten voor jouw organisatie.

VCA check icoon

VCA-systeem

Digitaliseer je VCA-controles en veiligheidsladder om beter samen te werken en de betrokkenheid voor het VCA-proces te vergroten.

CRM module

CRM

Beheer je relaties in één overzicht. Registreer contactmomenten, afspraken en deel offertes met jouw team.

Digitale werkbon module

Digitale werkbon

Vereenvoudig je werkprocessen en verhoog de effectiviteit door altijd en overal digitale werkbonnen in te vullen en te delen met je team.