Een succesvolle digitale transformatie

DataDossier is dé plug-and-play-oplossing voor iedere organisatie. Uiteraard denken wij graag met je mee en adviseren en ondersteunen onze experts je bij een succesvolle digitale transformatie, van begin tot eind. Onze verschillende oplossingen zorgen er hoe dan ook voor dat jouw organisatie met zekerheid in de juiste oplossing investeert.

Digitale transformatie icoon

Procesoptimalisatie

Op zoek naar de juiste partner om de digitale transformatie van jouw organisatie te versnellen? Wij zijn er om je te helpen.

Module op maat

Een module op maat

Samen met jou maken wij de module die je voor ogen hebt. Afhankelijk van de specificaties kunnen wij hier op voorhand een offerte voor opstellen.

Geef je project
een vliegende start

Digitale transformatie is complex en vergt veel kennis en tijd. Onze experts begeleiden je stap voor stap bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Met een begeleid maatwerktraject zorg je ervoor dat niet alleen jij, maar ook al je werknemers het maximale uit DataDossier halen.

Maatwerk betekent naast het goed in kaart brengen van behoeftes ook een verdieping in jouw filosofie en domeinkennis. Tijdens een eerste kick-off meeting brengen wij deze behoeftes samen in kaart en kunnen wij een eerste inrichting van jouw DataDossier omgeving maken.

In een tweede sessie brengen wij jouw huidige werkwijze en wensen in kaart. Welke systemen worden er gebruikt? Waar zitten de knelpunten? En op welke vlakken heeft DataDossier toegevoegde waarde?  Samen met jou configureren we de informatiewensen op basis van data en workflows, dit zie je terug in een werkende oplossing die direct gebruikt kan worden.

Samen richten we de basis in door jouw bedrijfsstructuur en werkprocessen in DataDossier te implementeren. We brengen verbindingen aan in de gewenste informatie, delen het op in modules en kennen hier gebruikers en rechten aan toe om zo de veiligheid te borgen. Ten slotte worden jouw workflows ingericht om tijd en geld te besparen.

Heb je al data die je wilt opnemen in DataDossier? Via een CSV-template importeren wij eenvoudig al jouw data zonder dat er iets verloren gaat. Eventuele koppelingen met externe systemen worden ingericht of voorbereid.

Door middel van een training betrekken we alle gebruikers bij de implementatie. We leggen de werking van DataDossier uit en lopen met de deelnemers door de ingerichte modules. Vragen en opmerkingen die hieruit voortkomen worden met jou besproken en indien gewenst aangepast tijdens de training.

featured

Kies je consultancyplan

Stap voor stap helpen we de digitale transformatie van jouw organisatie te versnellen en optimaliseren. Geen uurtarieven en geen beperkingen, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Basic

  Kick-off (op locatie)

   

  Bedrijfsprocessen in kaart brengen

   

  Inrichting en ondersteuning

   

  Datamigratie

   

  2x een dagdeel consultancy

   

   

   

   

   

   

Contact opnemen
Professional

  Kick-off (op locatie)

   

  Bedrijfsprocessen in kaart brengen

   

  Inrichting en ondersteuning

   

  Maatwerk ontwikkeling

   

  Datamigratie

   

  Training op locatie

   

  4x een dagdeel consultancy 

Contact opnemen

Een module
op maat?

Wij begrijpen als geen ander dat jouw organisatie naar een specifieke maatwerkoplossing zoekt. Dat is bij DataDossier geen punt. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Vul het contactformulier in. Onze collega’s nemen dan snel contact met je op.

maatwerk module