Een succesvolle digitale transformatie

DataDossier is dé plug-and-play-oplossing voor iedere organisatie. Uiteraard denken wij graag met jou mee en adviseren en ondersteunen onze Hibernis experts jou bij een succesvolle digitale transformatie, van begin tot eind. Onze verschillende oplossingen zorgen er hoe dan ook voor dat jouw organisatie met zekerheid in de juiste oplossing investeert.

Digitale transformatie icoon

Samen digitaal transformeren

Wij geven jouw digitale transformatie een boost door bedrijfsprocessen te versnellen, dankzij het verschaffen van meer inzicht en door datagedreven te werken.

Module op maat

Een module op maat

Samen met jou maken wij de module die je voor ogen hebt. Afhankelijk van de specificatie kunnen wij hier op voorhand een offerte voor opstellen.

Maak een vliegende start
van jouw project

Digitale transformatie is complex en vergt veel kennis en tijd. Onze experts begeleiden je stap voor stap bij het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen. Met een begeleid maatwerktraject zorg je ervoor dat niet alleen jij, maar ook al je werknemers het maximale uit DataDossier halen.

Maatwerk betekent naast het goed in kaart brengen van jouw behoeftes ook een verdieping in jouw filosofie en domeinkennis. Tijdens een eerste kick-off meeting brengen wij deze behoeftes samen in kaart en kunnen wij een eerste inrichting van jouw DataDossier omgeving maken.

In een tweede sessie brengen wij jouw huidige werkwijze en wensen in kaart. Welke systemen worden er gebruikt? Waar zitten de knelpunten? En op welke vlakken kan DataDossier een toegevoegde waarde hebben?  Samen met jou configureren we de informatiewensen op basis van data en workflows en dit zie je terug in een werkende oplossing die direct gebruikt kan worden.

Samen richten we de basis in door jouw bedrijfsstructuur en werkprocessen in DataDossier te implementeren. We brengen verbindingen aan in de gewenste informatie, delen het op in modules en kennen hier gebruikers en rechten aan toe om zo de veiligheid te borgen. Ten slotte worden jouw gewenste workflows ingericht om tijd en geld te besparen.

Heb je al data die je wilt opnemen in DataDossier, zoals bijvoorbeeld de contactenlijst van jouw klanten en leveranciers? Via een CSV-template importeren wij eenvoudig al jouw data zonder dat er iets verloren gaat. Eventuele koppelingen met externe systemen worden tevens ingericht of voorbereid.

Een training biedt een garantie op een snelle acceptatie binnen jouw bedrijf. We leggen de werking van DataDossier uit en lopen met de deelnemers door de ingerichte modules. Vragen en opmerkingen die hieruit voortkomen worden met jou besproken en indien gewenst aangepast tijdens de training.

featured

Kies je consultancyplan

Stap voor stap helpen we jouw digitale transformatie te versnellen en optimaliseren. Geen uurprijzen en geen beperkingen, zo weet je altijd waar je aan toe bent.

Basic
€1500 / Eenmalig

  Kick-off (op locatie)

   

  Bedrijfsprocessen in kaart brengen

   

  Inrichting en ondersteuning

   

  Datamigratie

   

  2x een dagdeel consultancy

   

   

   

   

   

   

Contact opnemen
Professional
€3500 / excl. Maatwerkkosten

  Kick-off (op locatie)

   

  Bedrijfsprocessen in kaart brengen

   

  Inrichting en ondersteuning

   

  Maatwerk ontwikkeling

   

  Datamigratie

   

  Training op locatie

   

  4x een dagdeel consultancy 

Contact opnemen

Een module
op maat?

Wij begrijpen als geen ander dat jouw organisatie naar een specifieke maatwerkoplossing zoekt. Dat is bij DataDossier geen punt. Ons uitgangspunt is dat al het maatwerk dat wij maken ons platform completer moet maken. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw organisatie? Neem contact op met onze verkoopafdeling. Onze collega’s zullen snel contact met je opnemen.