Kant-en-klare modules om jouw hele organisatie te runnen

Krijg toegang tot een verscheidenheid aan aanpasbare DataDossier modules,
exclusief ontworpen voor jouw organisatie. 

Digitale werkbon - monteur
Digitale werkbon module

Digitaliseer jouw werkbonnen

Vereenvoudig je werkproces door eenvoudig handgeschreven bonnetjes te digitaliseren. Zo krijg je real-time inzicht in de dagelijkse werkzaamheden van jouw team en is elke werknemer up-to-date met werkbonnen op zak.

CRM module

Beheer je relaties in één flexibel systeem.

Nooit meer zoeken naar de contactgegevens van je relaties. Registreer contactmomenten, afspraken en deel offertes met jouw team. Richt jouw CRM eenvoudig, flexibel en snel naar eigen wens in met DataDossier.

Salesmedewerker - CRM Software
HRM medewerker die DataDossier gebruikt
HRM module

Minder administratie werkzaamheden, meer tijd voor personeel

Automatiseer je HR-processen voor het optimaliseren van je werkomgeving. Door al je processen rondom personeelszaken te bundelen creëer jij meer tijd voor datgene wat belangrijk is.

Servicedesk module

Jouw servicedesk maximaal gemanaged op één plek

Bied de beste klantervaring aan door de kracht te benutten van ticketsupport. Registreer klantproblemen en wijs tickets toe aan de juiste persoon binnen je organisatie. Krijg altijd inzicht in de actuele status van je melding.

Servicedesk module

Jouw gewenste module
op maat

Staat jouw gewenste module hier niet bij? Geen ramp. Met DataDossier ben jij namelijk vrij in het ontwerpen van jouw eigen gewenste software. Toch liever een module op maat laten maken? Neem eens contact met ons op, wij bespreken de mogelijkheden graag met je.

Neem contact op
Bedrijfseigenaren Hibernis/DataDossier