• Één platform, eindeloze mogelijkheden
  • Één platform, eindeloze mogelijkheden
  • Één platform, eindeloze mogelijkheden
  • Één platform, eindeloze mogelijkheden
  • Één platform, eindeloze mogelijkheden
  • Één platform, eindeloze mogelijkheden

Één platform, eindeloze mogelijkheden

Met DataDossier modelleer je visueel je eigen software in plaats van coderen. In minder tijd, meer toegevoegde waarde creëren voor jouw digitale transformatie.

Dashboard DataDossier

In 3 eenvoudige stappen aan de slag

Kies je templates

Kies de oplossing die bij jou past

Maak gebruik van onze uitgebreide verzameling aan slimme formulieren en pas ze aan om complexe vraagstukken op te lossen.

Visueel je gewenste software inrichten

Meer dan 20+ geavanceerde functies

Creëer jouw eigen unieke omgeving

Automatiseer je processen

Stel je eigen geautomatiseerde workflows in zodat deze naadloos aansluiten op jouw huidige bedrijfsprocessen. Voorkom dubbel werk en verhoog je productiviteit voor een gestroomlijnd proces.

Verhoog de kwaliteit van jouw data

Automatiseer routinetaken

Houd je data veilig

Automatische workflows
Verzamel data

Verzamel data

Dankzij de intelligentie in DataDossier verzamel jij alleen relevante data voor het nemen van de beste beslissing.

Verbindt met jouw favoriete apps

Altijd en overal inzicht in je data

Deel analyses eenvoudig met je team

Ervaar de kracht van no-code

No code platform

No code

Jouw gewenste software maken zonder programmeren. Simpel in gebruik met enorm krachtige mogelijkheden.

Snel en flexibel

Snel en flexibel

Direct aan te passen software voor een toekomstbestendige onderneming. Maak binnen no-time jouw idee werkelijkheid.

Plug and play

Plug & play

Maak een vliegende start bij elk project door kant-en-klare sjablonen te kiezen, speciaal afgestemd op jouw organisatie.

Betaalbare software

Betaalbaar

Vergeet dure maatwerkoplossingen. Bespaar tijd en geld en maak meer ruimte vrij voor innovatie.

Veilig en vertrouwd

Veilig en vertrouwd

Jouw bedrijfsgegevens zijn beveiligd met zakelijke beveiligingsfuncties, waaronder gegevensversleuteling en tweestapsverificatie.

Toegankelijk op elk device

Overal toegankelijk

Ieder moment de gewenste informatie voorhanden voor een snellere en betere samenwerking.

Bouw je software met
krachtige visuele tools

20+ veldtypes
Formules
Logica
Wizards
Validatieregels

Dynamische formulieren maken zonder code

DataDossier biedt de meest gebruikte vraagsoorten aan: van meerkeuzevragen en vervolgkeuzelijsten tot sliders en het vastleggen van beelden. Doordat elke vraagsoort aanpasbare instellingen heeft, verzamel jij data op de meest efficiënte manier.

Voer zowel eenvoudige als complexe berekeningen uit

Voeg formulevelden eenvoudig toe aan formulieren om ongekende mogelijkheden te creëren. Zo kan een helpdesk op basis van scores bepalen welke acties genomen moeten worden en kan  een tuinarchitect snel berekenen hoeveel planten hij nodig heeft.

Maak slimme formulieren

Vereenvoudig de manier van werken en toon jouw klanten of werknemers alleen de vragen die ertoe doen. Stel voorwaarden in waaraan moet worden voldaan en selecteer de relevante velden die je wilt weergeven.

Maak complexe formulieren weer begrijpbaar

De wizardfunctionaliteit begeleidt jouw gebruikers door de stappen of het proces. Door invoervelden te verdelen over meerdere pagina’s krijgen formulieren meer structuur en zijn deze beter te begrijpen door jouw gebruikers.

Voorkom onjuiste gegevens in jouw systeem

Verbeter de kwaliteit van jouw gegevens met behulp van validatieregels. Het systeem controleert voor jou of de gegevens die een gebruiker invoert, voldoen aan jouw ingestelde standaarden, zelfs voordat deze in jouw systeem terecht komen. Denk hierbij aan postcodes, IBAN-nummers, telefoonnummers en verplichte velden.

Haal meer uit je data

Maak jouw software nog krachtiger door DataDossier met externe software te integreren. Denk aan een koppeling met een CRM-systeem, webservices of IOT om alle apps op één plek te beheren en af te stemmen op je eigen bedrijfsprocessen. Maak informatie voor jouw gehele organisatie weer toegankelijk. Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Jouw informatie is veilig

ISO Gecertificeerd

Jouw privacy en gegevensbeveiliging is onze hoogste prioriteit. Door onze ISO-270001 en NEN7510 certificering is jouw informatie volkomen veilig..

Tweestapsverificatie

Voeg een extra beveiligingslaag toe met tweestapsverificatie om het inloggen in DataDossier op elk apparaat veiliger te maken.

Gegevensbeveiliging

Geef alleen geverifieerde gebruikers toegang tot beveiligde gegevens om maximale beveiliging van je bestanden te garanderen.

Versnel de digitale
transformatie van jouw organisatie

Inmiddels zijn klanten altijd en overal verbonden en veranderen de kansen voor organisaties enorm. Er wordt steeds vaker gekozen voor oplossingen die in korte tijd gerealiseerd kunnen worden. DataDossier is een slimme oplossing van Hibernis en onze experts zijn in staat om op elk vlak innovatieve oplossingen te implementeren die aansluiten op jouw uitdagingen.

0 +
Slimme modules
0 +
Geholpen organisaties
0 +
DataDossier gebruikers
0 +
Uren bespaard

Onze visie

Het oplossen van complexe vraagstukken binnen je organisatie vraagt om een open mind, een flexibele houding en snelle schakeling. Wij zorgen ervoor dat je werkt met slimme bedrijfssoftware om grip te krijgen op je bedrijfsprocessen. Wij luisteren naar behoeften, kijken waar het beter kan en zien waar kansen liggen. Met onze expertise zorgen wij ervoor dat bedrijfsprocessen geoptimaliseerd worden om een toekomstbestendige werkomgeving te creëren. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat!

Bedrijfseigenaren Hibernis/DataDossier
innovatief

Innovatief

Wij helpen bedrijven graag een stap verder. Dit doen wij door voortdurend de vernieuwing van technologieën ons eigen te maken.

vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Grenzeloos denken met een flinke dosis nieuwsgierigheid is ons krachtigste bezit. Waar anderen stoppen, begint het bij ons.

doelgericht

Doelgericht

Elke dag weer stellen wij ons het doel: onze klanten vooruit helpen met het waarmaken van hun dromen, door ideeën om te zetten in werkbare IT-oplossingen.

professioneel vakmanschap

Professioneel vakmanschap

Onze kracht is het begrijpen van de business van de klant; het verdiepen in gebruikers en processen en weten welke vooruitgang klanten willen realiseren.

Zelf aan de slag met jouw
digitale transformatie?