• Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen
 • Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen
 • Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen
 • Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen
 • Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen
 • Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen

Digitaal transformeren, snel en veilig in eigen handen

Dé plug-and-play-oplossing om flexibel en eenvoudig je digitale transformatie te versnellen.

Dashboard DataDossier

Ervaar de kracht van no-code

Vandaag bedacht, vandaag beschikbaar. Niet meer wachten op een softwareontwikkelaar. Voortaan bouw jij je eigen software.

Maak je eigen software

AANPASBARE SOFTWARE

Zet jouw idee eenvoudig om in software

DataDossier is de totaaloplossing om razendsnel intelligente software te maken. Ga tot wel 10 keer sneller live door dan (met) traditionele software en digitaliseer je bedrijfsprocessen zonder ook maar iets te programmeren. Bespaar een hoop tijd en geld en focus juist op wat ertoe doet.

TOEKOMSTBESTENDIG

Software die nu en in de toekomst aanpasbaar blijft

DataDossier verandert met jou mee. Door de voortdurende ontwikkeling van ons platform beschik jij altijd over de laatste technieken en functionaliteiten. Je bent dus altijd op de toekomst voorbereid voor een succesvolle digitale transformatie.

VEILIG & VERTROUWD

Jouw informatie veilig op één plek beschikbaar

Met DataDossier heb je als organisatie altijd één centrale, digitale informatiebron tot je beschikking, zodat op ieder moment de gewenste informatie voorhanden is. Beheer je bestanden en data op één veilige plek en geef je werknemers en relaties toegang voor een betere samenwerking.

Voordelen voor jouw organisatie

No code platform

No code

Jouw gewenste software maken zonder programmeren. Simpel in gebruik met enorm krachtige mogelijkheden.

Snel en flexibel

Snel en flexibel

Direct aan te passen software voor een toekomstbestendige onderneming. Maak binnen no-time jouw idee werkelijkheid.

Plug and play

Plug & play

Maak een vliegende start bij elk project door kant-en-klare sjablonen te kiezen, en deze af te stemmen op jouw organisatie

Betaalbare software

Betaalbaar

Vergeet dure maatwerkoplossingen. Bespaar tijd en geld en maak meer ruimte vrij voor innovatie.

Veilig en vertrouwd

Veilig en vertrouwd

Jouw bedrijfsgegevens zijn veilig met zakelijke beveiligingsfuncties, waaronder gegevensversleuteling en tweestapsverificatie.

Toegankelijk op elk device

Overal toegankelijk

Ieder moment de gewenste informatie voorhanden voor een snellere en betere samenwerking.

Bouw je software met
krachtige visuele tools

20+ veldtypes
Formules
Logica
Wizards
Validatieregels

Slimme formulieren maken zonder te programmeren

DataDossier biedt de meest gebruikte vraagsoorten aan: van meerkeuzevragen en vervolgkeuzelijsten tot sliders en het vastleggen van beelden. Doordat elke vraagsoort aanpasbare instellingen heeft, verzamel je data op de meest efficiënte manier.

Voer eenvoudige als complexe berekeningen uit

Voeg formulevelden eenvoudig toe aan formulieren om ongekende mogelijkheden te creëren. Zo kan een helpdesk op basis van scores bepalen welke acties genomen moeten worden en kan een tuinarchitect snel berekenen hoeveel planten hij nodig heeft.

Sla onnodige stappen over

Maak formulieren slimmer met voorwaardelijke logica. Stel regels in zoals het verbergen van irrelevante formuliersecties op basis van de manier waarop de gebruiker het formulier invult. Vereenvoudig de manier van werken en toon alleen de vragen die ertoe doen

Maak complexe formulieren begrijpelijk

De wizardfunctionaliteit begeleidt jouw gebruikers. Door invoervelden te verdelen over meerdere pagina’s krijgen formulieren meer structuur en zijn deze beter te begrijpen door jouw gebruikers.

Voorkom onjuiste gegevens in jouw systeem

Verbeter de kwaliteit van jouw gegevens met behulp van validatieregels. Het systeem controleert voor jou of de gegevens die een gebruiker invoert, voldoen aan de ingestelde standaarden, zelfs voordat deze in jouw systeem terecht komen. Denk hierbij aan postcodes, IBAN-nummers, telefoonnummers en verplichte velden.

Haal meer uit je data

Maak jouw software nog krachtiger door DataDossier met externe software te integreren. Denk aan een koppeling met een CRM-systeem, webservices of IOT om alle apps op één plek te beheren en af te stemmen op je eigen bedrijfsprocessen. Maak informatie voor jouw hele organisatie toegankelijk.

Onmisbare functies voor
datagedreven werken

Versnel de digitale
transformatie van jouw organisatie

Klanten zijn altijd en overal verbonden. Steeds vaker kiezen we oplossingen die snel te realiseren zijn. De kansen voor organisatie veranderen hierdoor enorm.

Datadossier is een slimme oplossing van Hibernis. Onze experts implementeren op elk vlak innovatieve oplossingen die aansluiten op jouw uitdagingen.

Slimme modules
0 +
Geholpen organisaties
0 +
DataDossier gebruikers
0 +
Uren bespaard
0 +

Onze visie

Het oplossen van complexe vraagstukken binnen je organisatie vraagt om een open mind, een flexibele houding en snel schakelen. Met slimme bedrijfssoftware helpen wij je om grip te krijgen op jouw bedrijfsprocessen om digitale transformatie te versnellen. Wij luisteren naar behoeften, kijken waar het beter kan en zien waar kansen liggen. Samen met onze experts creëer je een toekomstbestendige werkomgeving. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat!

Bedrijfseigenaren Hibernis/DataDossier
innovatief

Innovatief

Wij zijn gedreven om de nieuwste technologieën te leren en kennis te ontwikkelen. Zo realiseren wij de meest aantrekkelijke oplossingen voor onze klanten.

vooruitstrevend

Vooruitstrevend

Grenzeloos denken met een flinke dosis nieuwsgierigheid is ons krachtigste bezit. Waar anderen stoppen, begint het bij ons.

doelgericht

Doelgericht

Elke dag weer stellen wij ons het doel: onze klanten vooruit helpen met het waarmaken van hun dromen, door ideeën om te zetten in werkbare IT-oplossingen.

professioneel vakmanschap

Professioneel vakmanschap

Onze kracht is het begrijpen van de business van de klant; het verdiepen in gebruikers en processen en weten welke vooruitgang klanten willen realiseren.

Ontdek onze no-code oplossing voor
een succesvolle digitale transformatie