Whitelabel inrichten

Heb jij een geweldig innovatief idee? Een idee waarbij je een digitaal platform, webportaal of een App wilt laten ontwikkelen om kennis, product, dienst of iets anders, uniek aan jouw doelgroep aan te bieden? Heb je geen tot weinig IT kennis, een gelimiteerd budget en droom je ervan om jouw eigen platform onder jouw naam waar te maken? DataDossier biedt jou hiervoor de mogelijkheden.

In 2015 zijn wij gestart met het ontwikkelen van DataDossier. Een online no-code platformtechnologie, waarmee iedereen zonder IT kennis zijn eigen platform kan inrichten. Zie het als een blokkendoos waarmee jij je eigen kasteel bouwt, zonder dat dit programmeerkennis vereist. Een kind kan de was doen.

Met behulp van de slimme bouwblokken van DataDossier heb je in een handomdraai een digitale omgeving ingericht. Dit zal ten opzichte van traditioneel ontwikkelen en programmeren van softwareoplossingen voor een gigantische kostenreductie zorgen. Daarnaast biedt DataDossier als voordeel de mogelijkheid om zelf eenvoudig jouw online omgeving aan te passen en/ of uit te breiden wanneer jij maar wilt. 

Dient er een extra vraag in een van jouw formulieren toegevoegd te worden? Wil jij een YouTube filmpje beschikbaar stellen? Of wellicht wil je een compleet nieuwe module en/ of formulier in jouw omgeving toevoegen! Dit kan heel eenvoudig met DataDossier en doe je zelf en wanneer jij dat wilt.  

 

Wat is Whitelabel software?

Dit jaar hebben wij het Whitelabel principe voor DataDossier uitgedacht. Whitelabel software is een generieke app/platform die wij aanbieden aan organisaties. Een afnemer kan op deze manier zijn platform naar eigen wens inrichten en laten aansluiten op zijn of haar huisstijl. Zo lijkt het alsof deze afnemer zijn eigen software heeft ontwikkeld en op de markt heeft gebracht. Kortgezegd betekend dit dat jij jouw gewenste app of platform door ons kunt laten bouwen waarna jij jouw unieke platform onder jouw naam kunt verkopen aan jouw klanten. Vervolgens kunnen jouw klanten inloggen in het platform of de app, na installeren vanuit de appstore. Wanneer jouw klanten zijn ingelogd, zien zij jouw logo en huisstijl. DataDossier is voor jouw klant niet in beeld. Zij ontvangen dus van jou de factuur. 

 

Wat zijn de voordelen van Whitelabel?

Met Whitelabel zorg je ervoor dat jij jouw gewenste idee in een app en/of platform aan jouw klanten kunt aanbieden zonder hierin veel tijd en geld te moeten investeren. Informatiebeveiliging staat bij ons voorop. Onze Whitelabel software draagt zorg voor een veilige omgeving voor jouw doelgroep. DataDossier en zijn ontwikkelorganisatie zijn ISO:27001 en NEN:7510 (speciaal voor zorgorganisaties) gecertificeerd. Jaarlijks wordt deze door een externe en daartoe gerechtigde auditorganisatie getoetst. Hiervoor hoef jij niets te doen maar kunt wel zelf gebruikers, gebruikersgroepen en lees- en wijzigrechten tot het kleinste detail inrichten en toewijzen. Kortom, alle aandacht voor een veilige omgeving, dataopslag en beheer daarvan. 

 

Waarom Whitelabel via DataDossier?

De innovatieve kracht en flexibiliteit van DataDossier vormt in jouw platform de bron en is maximaal beschikbaar voor jouw eigen onderneming en online omgeving. Nog nooit was het zo eenvoudig om vandaag te starten met jouw Whitelabel online platform. DataDossier is altijd in doorontwikkeling en stelt de laatste ‘state-of-the-art’ innovatieve functionaliteiten beschikbaar voor haar klanten. Klanten, zoals jij, zetten deze technologie in om dromen waar te maken. Jouw digitale transformatie, geheel uniek aan jouw wensen en jouw doelgroep.

 

Welke ideeën gingen jouw voor?

  • Een veiligheidsadviseur die nu een eigen VCA online managementsysteem aanbiedt. Werkplekinspecties, incidentregistraties, Toolboxmeetings, etc. zijn in één omgeving voor iedere stakeholder overal en altijd beschikbaar. Hiermee is de efficiëntie enorm verbeterd en wordt er een hoop tijd bespaard. 

  • Een imker die bijenkorven digitaliseert voor collega imkers en hiermee de biodiversiteit monitort. Slimme sensoren geven ieder uur de temperatuur, luchtvochtigheid, en gewicht van honing door aan DataDossier. De bijenkorf meldt zich bij de imker wanneer hulp benodigd is.

  • Een netwerktrainer die zijn theorie in een handige Netwerkbeheer app levert. Een CRM light waarmee de gebruiker in staat wordt gesteld zijn eigen netwerk actief te beheren. De app vertelt de gebruiker wanneer en met wie er gecontacteerd zal moeten worden en biedt daarbij ook de mogelijkheid om het contactmoment goed vast te leggen.

  • Meerdere (maak)bedrijven die nu een online portaal aanbieden aan hun klanten, om de communicatie en dienstverlening te verbeteren. Zij bieden hun relaties en klanten een afgeschermde omgeving, waarin zij gepersonaliseerde informatie kunnen vinden.

  • Een organisatie die het ISO:27001 handboek heeft gedigitaliseerd. Kwaliteitshandboeken en andere ISO-systemen bevatten veel checklisten. M.b.v. DataDossier worden deze controles ingebed in de bedrijfsprocessen. Workflows zorgen ervoor dat de controles tijdig en consequent worden doorgevoerd en vastgelegd.

  • Een ticketsysteem waarin klanten storingen en servicewensen kunnen melden. Deze meldingen komen direct bij de juiste medewerker terecht voor de opvolging. Deze opvolging wordt vastgelegd en automatisch via notificaties aan de stakeholders gecommuniceerd.

  • Een urenregistratie en facturatiesysteem specifiek voor de zorg, waarbij op ieder gewenst moment, uren en materiaalgebruik kan worden vastgelegd. Vervolgens kan er digitaal eenvoudig een factuur verzonden worden naar de afnemer. Zodra de registratie heeft plaatsgevonden, is deze direct inzichtelijk in de backoffice.

  • Een zorgverlener die onderzoeksvragen digitaal uitvraagt. Het geanonimiseerd uitzetten van onderzoeksvragen en deze centraal ontvangen en beheren. Data eenvoudig kunnen gebruiken in jouw eigen datawarehouse t.b.v. ‘Reporting en Dashboarding’.

  • En nog veel meer…

 

Hoe kunnen we jou helpen met WhiteLabel?

Wil jij meer weten over hoe je samen met DataDossier Whitelabel kunt innoveren en vandaag nog kunt starten met jouw eigen nieuwe digitale toekomst? Plan dan een demo in met een van onze collega’s of bel 0543 820 216 voor meer informatie.

Niets is ons te gek! Wij leveren de technologie, jij de (branche)kennis en samen maken wij jouw digitale innovatie en transformatie waar!

Heb jij ook een fantastisch idee voor een eigen platform of app?

Gerelateerde blogs